Skip to Content

Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa

Hae etuutta

Omat tiedot

Omat tiedot -osiossa voit päivittää yhteystietojasi, tarkastella jäsenmaksujasi sekä verotietojasi ja vaihtaa eAsioinnin salasanan.

Yhteystiedot

Yhteystiedot-osiossa näet voimassa olevat yhteystietosi ja voimassa olevan tilinumerosi. Viestintä-osiossa voit määritellä kolme eri ominaisuutta: haluatko 1) sähköposti-ilmoituksen sähköiseen palveluun saapuneista kirjeistä ja viesteistä, 2) maksuilmoituksen tekstiviestillä ja 3) kassan lähettämät kirjeet (esim. lisäselvitykset ja tiedotteet) vain eAsioinnin ”viestintä” -osioon.

Yhteystiedot osiossa voit päivittää yhteystietojasi esim. osoitettasi, tilinumeroasi tai puhelinnumeroasi.

Muista yhteystietojesi päivityksen jälkeen painaa ”päivitä yhteystiedot” -painiketta.

Jäsenmaksut

Jos olet ERTOn jäsen, maksamasi työttömyyskassan jäsenmaksut näkyvät ”jäsenmaksut” -osiossa. Maksetuista jäsenmaksuista näkyy maksupäivä, tilittäjä, alkupäivä, loppupäivä, tapahtumatyyppi, summa ja verovuosi.

Valitettavasti tämä palvelu ei ole saatavilla KEY:n, TEME:n tai Ay-toimihenkilöiden jäsenille.

Verotiedot

Verotiedot -osiosta näet kassalle toimitetut tietosi ennakonpidätystä varten. Työttömyyskassat saavat ennakonpidätystiedot suoraan verottajalta. Työttömyysetuuksien sekä vuorottelukorvauksen ennakonpidätys toimitetaan palkkaa varten määrättyjen pidätysprosenttien mukaan, kuitenkin vähintään 25% suuruisena.

Jos olet toimittanut kassalle muutosverokortin etuutta varten, pidätetään ennakonpidätys sen mukaisesti. Jos et ole toimittanut kassalle muutosverokorttia, tiedoissasi näkyvä veroprosentti on päätoimen palkkaa varten annettu prosentti.

Salasanan vaihtaminen

Salasanan vaihtaminen -osiosta voit määritellä uuden salasanasi. Asettamaasi salasanaa käytetään, kun seuraavan kerran kirjaudut sähköiseen asiointiin. Uuden salasanan tulee olla 6-12 merkkiä pitkä ja salasanassa saa sisältää isoja kirjaimia A-Z ja numeroita.

Back to top