Skip to Content

eAsioinnissa uusi ominaisuus: Sähköiset päätökset

Työttömyyskassan antamia päätöksiä on mahdollista tarkastella jatkossa näköisversioina Päätökset ja maksut-välilehdellä kassan eAsioinnissa. Päätökset saadaan näin jäsenille tiedoksi nykyistä nopeammin. Päätöksen voi tarvittaessa myös tulostaa eAsioinnista viranomaiskäyttöä varten. Uudesta sähköisestä päätöksestä toimitetaan tieto automaattisesti sähköpostitse Sähköpostimuistutukset– luvan avulla, jolloin päätöksen voi käydä katsomassa eAsioinnissa.

Sähköiset päätökset toiminto koskee ansioturvan ja liikkuvuusavustuksen päätöksiä. Sähköisessä päätöksessä on mukana myös valitusohje ja päätösten liitteenä olevat työvoimapoliittiset lausunnot. Vuorotteluvapaapäätökset lähetetään edelleen eKirjeinä postitse.

Mikäli et käy eAsioinnissa katsomassa sähköistä päätöstä 7 päivän sisällä sen julkaisemisesta, lähtee kyseinen päätös postitse.

Jos haluat päätökset ainoastaan postitse, käy ottamassa rasti pois eAsioinnin Omat tiedot -välilehdeltä löytyvästä Sähköiset kirjeet– kohdasta.

eAsioinnin Omat tiedot -välilehdeltä löytyvät omat yhteystietosi ja Kassan yhteydenottojen asetukset. Rastittamalla Sähköpostimuistutukset -kohdan, saat ilmoituksen omaan sähköpostiisi, kun kassasta lähetetään sinulle eAsioinnin kautta viesti. Muista tarkistaa, että kassalla on voimassa oleva sähköpostiosoite!

Back to top